Vanaf nu te koop!

Mijn boek over langzamer leven is verkrijgbaar!
De titel van het boek is: ‘Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in’.

Lees het persoonlijke verhaal van mijn zoektocht naar meer ontspanning en betekenis!
Vanaf nu kun je een exemplaar bestellen via de (online) boekhandels in Nederland en België.

De stappen die in het boek worden beschreven, zijn de stappen die ik zelf uitprobeerde en omarmde. Tien stappen had ik ervoor nodig om de hectiek uit mijn leven te halen en de drukte uit mijn hoofd. Deze nieuwe manier van doen en denken heeft mijn leven compleet veranderd.

Hoewel? Het bleek dat het allemaal veel minder hectisch en druk kon, zonder dat daar grote aanpassingen voor nodig waren. Een rustig en zinvol leven was volledig inpasbaar in het leven dat ik al had.

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat langzamer leven in ieder leven inpasbaar is. Wie je ook bent, wat je ook hebt of doet, waar je ook woont… het maakt niet uit. Langzamer leven kan overal en altijd. Als je de stappen begrijpt en toepast, staat niets in de weg aan een blij, ontspannen én betekenisvol leven.

Benieuwd naar het boek? Bekijk het inkijkexemplaar en lees meteen de eerste 30 pagina’s.

Het boek is te bestellen bij (online) boekhandels in Nederland en België.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *