Heb je alles?

Ik sprak een oud-klasgenoot.
  ‘Weet je nog’, zei hij, ‘alle dromen die we hadden op de middelbare school? De meeste zijn niet uitgekomen. Ik heb lang niet alles wat ik had gewild.’
  Hij was er treurig om. De werkelijkheid had hem niet gebracht waar hij als tiener naar verlangde.

Heb jij alles?
Het is een lege vraag, want natuurlijk heb je niet alles. De vraag waar het echt om gaat, is: heb je genoeg om vooruit te komen? Heb je genoeg om te blijven groeien, om steeds meer jezelf te worden?

Geluk schuilt niet in succes of spullen. En het ligt nooit in de toekomst. Je kunt niet gelukkig worden, je kunt alleen gelukkig zijn. Op geen enkele manier kun je ervoor zorgen dat je straks gelukkig zult zijn. Geluk bestaat alleen in het huidige moment. Nu dus.

Natuurlijk heb je wensen en verlangens. Hartstikke goed! Ga aan de slag met wat je wilt bereiken, maar vergeet ondertussen wat je niet hebt. Teveel denken aan wat je allemaal niet hebt, staat je huidige geluk in de weg.

Het enige wat je kunt doen, is nu gelukkig zijn. Hoe meer gelukkige momenten je beleeft, des te mooier is uiteindelijk je leven.GRATIS NIEUWSBRIEF
Ontvang elke vrijdag een stukje vertraging in je inbox, zodat je je weekend ontspannen ingaat. Als bonus ontvang je bij aanmelding direct het e-book: De kortste route naar een langzamer leven!

Maak je leven rustiger en waardevoller door kleine en simpele stappen te zetten. De nieuwsbrief biedt een wekelijkse herinnering aan het soort leven dat je wilt leiden, plus wat extra inspiratie.

Kies voor een leven weg van hectiek en overbelasting, met ruimte en aandacht voor wat je echt belangrijk vindt.

Iedere nieuwsbrief bevat een behapbaar stukje inspiratie om je dagen meer in balans te brengen. Meestal met praktische tips die je meteen kunt toepassen.

En het is helemaal gratis!
Dus schrijf je hieronder in. En maak je geen zorgen om je gegevens; je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor jouw wekelijkse stukje vertraging en het gratis e-book.

Uitschrijven kan op ieder moment
Als je me beu bent, kun je je met één klik afmelden en dan ben je meteen helemaal van me af.

Dus waar wacht je nog op?
Schrijf je meteen in!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *