Proeflezers gezocht!

Een goed gevoel is het beste resultaat
Dat is de (voorlopige) titel van het volgende boek in de Langzamer Leven serie. Hoe kun je de weg van de minste weerstand bewandelen? Hoe kies je zo vaak en gemakkelijk mogelijk voor een goed gevoel?

Wil jij proeflezer worden?
Geweldig! Lees dan gauw verder…

Waar gaat het over?
Het boek bevat een 30-dagen-strategie om rustig en concreet richting een goed gevoel te bewegen, plus een uitgebreid vraag- en antwoorddeel.

Hoe kun je je bijvoorbeeld fijn(er) voelen als je lichaam altijd pijn doet, of als je ruzie hebt met iemand? Hoe kun je je goed voelen als je continu geld tekort komt of als je dromen onbereikbaar blijven?

Het boek wil verder gaan dan de theorie. Een idee, hoe goed het ook is, wordt pas waardevol als het toegepast kan worden.

Wanneer beginnen we?
Als er geen onverwachte dingen tussendoor komen, is het manuscript na de zomervakantie toe aan feedback.

Hoe werkt het?
Bij het manuscript krijg je een korte vragenlijst met daarop de onderwerpen waarover ik graag jouw mening wil horen. Als dank voor je waardevolle hulp ligt er voor jou straks uiteraard een gratis exemplaar van het boek klaar en ben je van harte welkom tijdens de boekpresentatie.

Aarzel niet en meld je aan, dan zet ik je meteen op de lijst!
Heb je je al eerder aangemeld als proeflezer voor dit boek, dan hoef je nu niets te doen. Je ontvangt dan vanzelf een bericht.

Meld je aan
Meld je nu aan via info@yvonnemol.nl dan hoor jij bij de eerste lezers.

Tof als je me wilt helpen!

Groetjes,
Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *